Εγγραφή στο newsletter
E-Mail 
Ονομ/μο 

 

 

Λοιπές δραστηριότητες


Πέρα όμως από τις Πολιτιστικές και Αθλητικές δραστηριότητες του, ο Σύλλογός μας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και σε οικολογικά και κοινωνικά θέματα . Έτσι στην προσπάθειά του να εξωραΐσει το Χωριό και την ευρύτερη περιοχή και να αναδείξει την φυσική του ομορφιά , έχει έρθει σε επαφή με το Δασαρχείο Καβάλας, την Διεύθυνση Γεωργίας και τον Δήμο Ελευθερούπολης.
 
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η παραχώρηση μιας έκτασης περίπου 7 στρεμμάτων στη θέση “παλιά νεκροταφεία Χορτοκοπίου”. Σε αυτόν τον χώρο ο Σύλλογος έχει ανεγείρει ένα παρεκκλήσι αφιερωμένο στην Γέννηση του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και εις ανάμνηση του αρχαιότερου Μοναστηριού του Πόντου, της μονής του «Αε Γιάννε του Βαζελών».

Σε συνεργασία με τον αιμοδοτικό Σύλλογο Ελευθερούπολης ο Σύλλογος ξεκίνησε την αναδημιουργία ομάδας αιμοδοτών (υπήρχε πλήρης αιμοδοτικό τμήμα το οποίο τα τελευταία χρόνια ατόνησε και επιδιώκουμε την αναδημιουργία του).
 
Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον δήμο Ελευθερούπολης συστήθηκε ομάδα εθελοντικής πυροπροστασίας με στόχο της πρόληψη πυρκαγιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Σε συνεργασία με το site του Internet  www.trapezounta.com γίνεται μια παρουσίαση του χωριού και της ιστορίας του.

 

 

 

 

 

 

  Γίνετε μέλος μας
    

 

Φόρουμ